Tarieven

 Je loopt al langer rond met het idee dat een coach jou of een medewerker op je werk zou kunnen helpen bij persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. De extra uitgaven weerhouden je van het maken van een afspraak. Wat kost een coachtraject bij mij? Dat is op voorhand niet te beantwoorden en is maatwerk. Is een coachtraject duur? Ook daar is geen richtlijn voor te geven. Wat voor de één duur is, is voor een ander betaalbaar of goedkoop. Wat ik wel zeker weet, is dat je met een coachtraject bij mij individuele aandacht en waar voor je investering krijgt met bewustwording, inzicht en een koerskaart als resultaat.

In alle gevallen starten we met een gratis intakegesprek. Dit gesprek is telefonisch, we maken kennis met elkaar en verkennen je behoefte om de strategie te kunnen bepalen. Vervolgens maken we samen een inschatting van wat het beste bij je past. Mijn ervaring leert dat gemiddeld vier wandelingen van anderhalf uur nodig zijn om hetgeen je wil bereiken ook echt in gang te zetten. Gun jezelf de tijd en de ruimte om dat wat zo belangrijk voor je is tot bloei te laten komen.

Bij het boeken van een coachtraject betaal je niet alleen voor de wandelingen maar ook voor een aantal tussentijdse e-coachsessies en een telefonische-/skype-reflectie een maand na afsluiting van het traject. Mocht het traject van vier wandelingen voor jou niet voldoende zijn, kunnen we aanvullende maatwerkafspraken maken tegen een aantrekkelijk tarief.

Neem contact op voor een gratis intakegesprek.

Wil je liever een aantal uur intensief aan de slag, kies dan voor de workshop Koersbewust. Het gratis intakegesprek gebruiken we om de strategie en de inhoud van jouw workshop te bepalen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden van ‘Loop je eigen koers’. Wanneer je dat liever doet, kun je natuurlijk ook meteen contact met me opnemen dan gaan we samen vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden.

Investering

‘Loop je eigen koers’ hanteert voor particulieren, zelfstandig ondernemers en bedrijven verschillende tarieven. Voor particulieren en zelfstandig ondernemers geldt hetzelfde tarief met het verschil dat het tarief voor particulieren inclusief BTW is en voor zelfstandig ondernemers exclusief BTW.
Het uurtarief is € 90. Dit is excl. reiskosten a € 0,35 p/km. Bij coaching binnen 15 km vanaf postcode 1335 SV worden geen reiskosten berekend.
Voor bedrijven geldt een ander tarief, afhankelijk van de vraag. Hiervoor maak ik graag een offerte op maat.