Over mij

Hallo welkom! Leuk dat je meer over mij wilt weten. Je verwacht hier vast een uitgebreid CV van mij aan te treffen. Daarvoor verwijs ik je graag naar mijn Linkedin profiel. Daar staat alles over mijn opleiding en werkervaring op een rij. Binnen Loop je eigen koers komt mijn kennis en ervaring samen. Mijn talent ligt in het begeleiden bij het ontdekken van dat wat je wilt en je diepste drijfveren waarom. Graag wil ik je helpen inzicht te krijgen en verbinding tussen hoofd en hart tot stand te brengen zodat je bewust keuzes kunt maken om leuker langer te kunnen leven en werken. Samen aan de slag met je onzekerheden en overlevingsstrategieën zodat je vrij wordt en je droom waar kunt maken.

In dit stukje ‘over mij’ wil ik graag iets van mezelf laten zien en je meer inzicht geven in dat waarvan ik inspiratie krijg. Kunnen doen waar ik energie van krijg en aanwezig zijn in het ‘hier en nu’, dat maakt mijn leven uitdagend en leuk. Dat gun ik jou ook en ik loop graag een stukje mee op jouw pad om dichterbij je ‘waarom’ te komen zodat je verbinding krijgt met je innerlijke kracht om de voor jou goede keuzes in leven en werk te kunnen maken.

Geïnspireerd door de relatie tussen mens, dier en natuur, onderzoek ik in mijn werk hoe ze met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Hierbij speelt werken vanuit het hart en interactie tussen persoonlijke en professionele groei een grote rol.

4 spiegelende bomen schapen 4 dotterbloem 1 van 64 zand met gras 6 van 6 4 hollende Juno 5 van 6 Tweesprong

Mijn eerste Leonberger, Bono, kwam in 1997 bij me wonen. Zij heeft me in contact gebracht met de spiegel die een hond ons kan bieden. Bono, later ook Lucca en Juno en Sara nu, hebben het geloof in me aangewakkerd dat de hond ons kan helpen bij persoonlijke en professionele groei. De natuur is voor mij een inspiratiebron en een ideale omgeving om tot rust te komen. In de natuur is alles zoals het is, er hoeft even niets. Ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerken, bomen, planten, dieren en landschappen… elk seizoen zijn ze anders. Niets blijft hetzelfde. Verandering en ontwikkeling zijn een gegeven. Ik houd enorm van de natuur met haar seizoenen, de dieren en vooral de speciale verbinding met de mens. Daarnaast vind ik het leuk om dier en natuur te fotograferen.

Sinds 2014 ben ik ook te vinden op Twitter. Waarom ik hier de naam Inge_i4u heb gekozen? i4u was mijn eerste bedrijfsnaam die ik bedacht; het staat voor Oog voor Jou, de ogen van Juno en mij om in te reflecteren voor jouw groei en ontwikkeling.

ogen
Regelmatig lees ik oneliners/quotes die mij erg aanspreken. Hieronder deel ik er een paar, zo kun je mogelijk nog beter een beeld van me krijgen;

Je kwam hier niet om normaal te zijn maar om jezelf te zijn
Je kunt de wind niet veranderen, wel bepaal je zelf hoe de zeilen staan
Je leven begint waar je comfortzone ophoudt
Wanneer heb je de laatste keer iets voor het eerst gedaan?
Fantasie is het begin van de werkelijkheid
Gras groeit niet harder door eraan te trekken

Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen; Einstein