Informatie

Ben jij op zoek naar coach die je kan begeleiden bij je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling? Bij Loop je eigen koers ben je aan het goede adres voor het vinden van je verbinding met je Innerlijke Kern, je Waarom. Om je wat meer informatie te geven over wie ik ben en wat ik doe heb ik de informatie voor je op een rij gezet.

Werkwijze

Wil je een coachgesprek, coachwandeling, hondenspiegel workshop of coachtraject boeken en ben je benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Wat verwacht ik van jou? Waar moet je rekening mee houden? Hoe ga ik als coach te werk? Kijk eens op de pagina veel gestelde vragen en lees op de volgende pagina's alles over mijn werkwijze en de methodieken.

Wie ben ik?

Enthousiast, Eerlijk, Open, Transparant, Spontaan. Dol op uitdagingen. Nieuwsgierig en speels. Laagdrempelig en makkelijk in de omgang. Enkele eigenschappen die mij volgens mijn omgeving, en coachees, tot een goede coach en begeleider maken. Lees meer over over mij.

Veel gestelde vragen

Wil jij graag een begeleidingstraject, coachwandeling of hondenspiegel boeken, maar heb je nog geen antwoord op al je vragen? Ik heb een handige pagina samengesteld met veel voorkomende vragen.

Ervaringen

Ik kan heel veel over mijn coaching vertellen, maar het is veel belangrijker wat eerdere klanten vonden van mij als coach én van het resultaat. Speciaal voor nieuwe klanten heb ik hen gevraagd naar hun ervaringen.

Selectie van locaties

De locaties waar ik werk stel ik altijd in overleg vast. We zitten aan geen enkele locatie vast. Wel al een indruk krijgen? Bekijk de kaart met door mij geselecteerde locaties.

Gratis intakegesprek?

Ben je enthousiast geworden en spreekt het je aan, neem dan contact met me op voor een gratis intakegesprek. Dan bespreken we samen de strategie en wat de mogelijkheden zijn.