Coaching

Loop je eigen koers heeft een coachingstraject ontwikkeld waarin de natuur, buiten zijn, bewegen en de hond een belangrijke rol spelen. Het systeem en respect voor jezelf en de ander, mens of dier, staat hierbij altijd centraal.

Buiten zijn in de natuur en bewegen doen goed en laten je voelen hoe het met je gaat. Door het werken in de natuur en met de hond ontdek je de dingen spelenderwijs en groei je als mens. Onze honden hebben vaak een grote aantrekkingskracht en daarmee geven ze direct een sterke motivatie om moeilijke situaties aan te pakken.

Wij komen niet binnen tot ontwikkeling op een stoel en tussen de boeken. In de vrije natuur te denken en doen is onze gewoonte. Wandelend, spelend en springend komen we dicht bij onszelf en in verbinding met de ander. ~ Friedrich Nietzsche

Wat zijn de mogelijkheden voor coaching bij Loop je eigen koers?

boeddhaJe kunt kiezen voor een koerssessie, hondenspiegel of een koerstraject. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om nog intensiever aan de slag te gaan in een maatwerktraject of workshop.

Je gaat je ‘waarom’ ontdekken, je grenzen voelen en aangeven, in verbinding zijn en contact maken, zowel met jezelf als met de ander. Je kan in contact gaan met je angst, met je kwaliteiten en met dat wat je tegenhoudt. Je gaat de uitdaging aan om vanuit rust te handelen, focus aan te brengen én focus te houden. Hierdoor groeit zelfvertrouwen. Tijdens onze ontmoetingen werk ik ook graag met ademhalings- en ontspanningsoefeningen ontleent aan de traditie van yoga, mindfulness en ZEN-meditatie.

Spreekt mijn manier van werken je aan?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek dan kijken we of het klikt.