Coaching met Juno

Wil je graag gecoacht worden met behulp van een hond, dan werkt mijn eigen hond Juno graag mee en spiegelt jou in jouw ontwikkelproces.

Coaching met junoJullie maken eerst kennis met elkaar en gaan met elkaar in contact. Vervolgens laat ik je korte oefeningen met Juno doen waarbij je zult merken dat een kleine verandering in houding, stem en actie een enorme verandering kan veroorzaken in jouw focus, overtuiging, gevoel en emotie. Wat er in de interactie gebeurt, vertalen we naar jouw hulpvraag en de dagelijkse praktijk.

Juno is een Leonbergerteefje van drie jaar, mijn maatje, mijn uitdaging. Ze wil het vooral samen doen en verwacht respect voor haar eigen manier. Ze is een ziener; nieuwsgierig, wil alles weten en ontdekken. De ene keer stoer, de andere keer vindt ze het spannend en wacht ze af. Lief en onstuimig. Ze vindt het heerlijk te rennen over het weiland, door het bos en door het zand. Regen en plassen vindt ze fantastisch, zwemmen is echter niet aan haar besteed, tot aan haar buik is nat genoeg. Juno kan erg enthousiast zijn en vindt het leuk om op stap te gaan. In het begin is het een uitdaging om haar aandacht te krijgen. Ben je eenmaal goed in contact met haar dan is het een ideaal maatje tijdens jouw ontwikkelproces en laat ze je veel ervaren en zien.

Hoe de inhoud en vorm ook zal zijn, we werken altijd naar het vooraf gestelde doel toe.
Voorafgaand hebben we dat bepaald tijdens het gratis intakegesprek.